CHOK DEE THAI RESTAURANT

CHOK DEE THAI RESTAURANT Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 55 beoordelingen
14 jan 2019 om 21:00 Food quality: poor Blend taste and not very fresh. Also found raisins in my fried rice!! Weird combination and surely not traditional Thai recipe
12 jan 2019 om 22:29 Vond niet lekker geen smaak waterig zou niet snel Nog eens bestellen snel met bezorgen
31 dec 2018 om 20:06 Eten smaakte nergens naar!
29 dec 2018 om 13:03 Teleurstellend. We hadden o.m. Tom Ka Khai soep, die was heel erg pittig, niet wat ik er van had verwacht, en pad thai was niet lekker door het vele niet meegebakken prei en uit. Bezorging was supersnel.
28 dec 2018 om 12:36 Lekker! Zowel de groene curry met kip als de vegetarische rode curry waren erg goed. Wat pittig, maar niet overdreven. Papajasalade = super! De bezorging duurde iets langer dan gepland, maar dat is gezien de datum tussen Kerst en Oud & Nieuw niet zo
12 dec 2018 om 19:00 In tijden niet zo lekker Thais gegeten! Vers en erg smaakvol, we hebben een nieuwe favoriet!
11 dec 2018 om 7:27 Will order again!
7 dec 2018 om 8:30 Kwaliteit gerechten is uitstekend. De loempia's, poh pia zijn zeer smakelijk, niet van die mini-sigaartjes. Som tam is aangepast aan de Nederlandse smaak, dus niet pittig; ik miste de pinda's. Prijzen zijn aan de stevige kant, maar wel waar voor je geld.
22 nov 2018 om 11:38 Heel positief
1 nov 2018 om 18:25 Super!
9 okt 2018 om 16:50 There was pineapple missing in the "Kai priew waan" but the dish made up for the great taste and tender chicken. (possible they ran out of fresh pineapple). Otherwise they would have received 5 stars. Will use them again in future. Have 2 x
4 okt 2018 om 20:22 Top kwaliteit!!